Cordiam: istoria sa, prezentul si viitorul

Cordiam este un furnizor italian de echipamente de gaurit care proiecteaza si produce carote diamantate si fitinguri de mai bine de 40 de ani.
A fost infiintata in Guanzate, langa Como, in 1972 de Giuseppe Gorni si, in scurt timp, aceasta companie mica s-a facut cunoscuta prin oferirea propriilor produse si servicii post vanzare celor mai puternice companii de carotare si gaurire.
Dupa obtinerea experientei pe piata nationala italiana, Cordiam a inceput sa exporte produsele sale in Europa si in lume. De la sediul sau, compania a oferit mereu clientilor sai versatilitate si know-how, tintind sa indeplineasca cerintele fiecarui santier unde se gaureste si caroteaza.
A stabilit relatii de cooperare reciproca cu multe companii care lucreaza in cercetarea geotehnica si miniera, in ingineria civila si industriala, in lucrarile de restaurare si demolare pentru a rezolva probleme specifice.
Clientii Cordiam beneficiaza de experienta acumulata de-a lungul acestor ani. In 1990 s-a mutat in locatia actuala de 5000 mp, tot in Guanzate (zona de productie de 2000 mp si birourile 500mp).
In prezent cererea in crestere de scule diamantate si echipamente special de taiat si gaurit in tot felul de materiale a intalnit in Cordiam un producator si furnizor de succes.
Cordiam, de exemplu, lucreaza impreuna cu companii specializate pentru a produce echipamente de gaurire pentru industria spatiala.
Toti acesti factori au contribuit la succesul Cordiam, o companie europeana de referinta in intreaga lume.

CORDIAM SELECT CORDIAM INELE TAIETOARE

carotare continua cordiam