Carbodiam Diamond Tools ofera solutii pentru perforari, taieri si slefuiri profesionale de beton armat pentru contractori in industria constructiilor inca din anul 1954.

In conditii de lucru dificile trebuie sa fiti sigur ca va puteti baza pe profesionalismul, sfatul sau promptitudinea furnizorului dumneavoastra de consumabile diamantate. Carbodiam – Belgia, prin unicul distribuitor in Romania, Tehnodiam Tools poate satisface aceste cereri, in cel mai scurt timp, lucrand cu stocuri in Romania

Tipul de segmenti diamantati cu care sunt echipate carotele si discurile pentru beton a fost stabilit in urma unor teste efectuate in mai multe santiere, pe diverse tipuri de lucrari (taiere si perforare de beton armat), cu ajutorul firmelor partenere. Totodata s-a tinut cont si de tipurile de beton (retete si agregate) si armatura folosite in Romania.

Tehnicile de productie, cercetarea in domeniu, controlul tehnic de calitate, precum si materiile prime (lianti si carburi de diamant) folosite de Carbodiam la fabricarea segmentilor diamantati permit garantarea longevitatii si calitatii produselor fabricate.

consumabile carbodiam   consumabile carbodiam 1       fir diamantat 2Sharkor