Carbodiam produce o gama larga de discuri cu segmenti diamantati, adaptata pentru orice tip de lucrare de taiere, model sau putere a masinii de taiat sau materialelor / elementelor de constructii care trebuie taiate. Discurile sunt echipate cu diferite tipuri de segmenti in functie de aplicatia pentru care sunt fabricate (beton, beton armat, asfalt, ceramica, piatra naturala, alte materiale de constructii). Controlul permanent al calitatatii, precum si materiile prime (lianti si carburi de diamant) folosite de Carbodiam la fabricarea segmentilor diamantati permit garantarea longevitatii si calitatii produselor fabricate.etc.

Disc beton

disc beton
Discuri cu segmenti diamantati de inalta calitate, cu multiple intrebuintari, cum ar fi taiere de beton armat, beton proaspat, categorii speciale.

DETALII

Disc asfalt

disc asfalt

Discuri speciale pentru taierea asfaltului, ce ofera un nivel maxim de siguranta si rezistenta, fara vibratii si avand o taiere de precizie.

DETALII

Disc ceramica

disc ceramica

Discuri diamantate profesionale pentru taiat ceramica, faianta, gresie, gresie portelanata

DETALII

Disc piatra naturala

disc piatra naturala

Discuri diamantate profesioanale pentru taiere in piatra naturala, cum ar fi granitul, marmura, piatra albastra Belgiana etc

DETALII

Disc slefuire

disc slefuire

Discuri special create, cu un design aparte pentru suprafete fine ce ofera precizie, eficienta maxima si un mediu de lucru fara vibratii.

DETALII

Disc special

disc special

Discuri de taiat Beton armat pentru masini de tip „Wall Saw”, Electrice, Hidraulice sau High Frequency.

DETALII