În paleta de produse a firmei SCHILLING Gerätebau sunt incluşi peste 30 de ani de experienţă şi muncă de dezvoltare. Macarale mobile de tip portal din aluminiu, diverse articole din domeniul tehnicii de ridicare şi execuţii speciale ale sistemelor de macara au fost dezvoltate şi produse de firma noastră din Germania într-o calitate superioară.
Toate macaralele de tip portal SCHILLING sunt demontabile, cschilling 1ompacte şi pot fi montate fără a fi nevoie de alte scule. Perfect adecvate pentru utilizarea mobilă, indiferent dacă este vorba de un atelier sau de pustietate. Macaralele şi-au dovedit calităţile atât la săpăturile din deşertul african, cât şi la Polul Nord.
Cu toate că sunt compacte, macaralele de tip portal din aluminiu produse de SCHILLING sunt robuste, rezistente şi deosebit de puternice: chiar şi modelele cele mai mici pot ridicat 1.000 kg, ceea ce înseamnă o greutate de peste zece ori greutatea proprie (în cazul unei lungimi de traversă de 4 metri). Putem să vă oferim macarale de tip portal cu o capacitate portantă de până la 3.000 kg.
Produsele noastre sunt sigure din punctul de vedere al viitorului. O paletă largă de accesorii originale completează sau îmbunătăţeşte caracteristicile produselor SCHILLING, contribuie la mărirea siguranţei muncii şi face produsele noastre şi mai flexibile. Astfel investiţia dumneavoastră va fi şi mai rentabilă.

 

Macarale de tip portal din aluminiu – macarale staţionare şi mobile
Macarale de tip portal din aluminiu

rale de tip portal din aluminiu

Multitudinea de produse din domeniul tehnicii de macara şi tehnicii de ridicare vă oferă o gamă largă din diferitele variante ale macaralelor noastre de tip portal din aluminiu.
De la macaralele mobile mici în „execuţie staţionară – mică” până la macaralele de ridicare în varianta „deplasabilă sub sarcină – înaltă” cu o capacitate portantă de 3.000 kg, macaralele noastre ce pot fi asamblate rapid, sunt disponibile cu un timp de livrare redus.
Toate macaralele sunt echipate cu:
• cadru lateral pliabil
• pisica de macara cu posibilitate de fixare
• dispozitiv integrat de reglare pe orizontală, precum şi
• traverse din aluminiu în lungimi individuale.
Componenta cea mai lungă şi cea mai voluminoasă, traversa de aluminiu, la cerere se poate executa şi ca un element conectabil respectiv divizabil.
Prin utilizarea de profile speciale din aluminiu, precum şi prin construcţia bine gândită, greutatea proprie a tuturor sistemelor de macara din aluminiu SCHILLING este redusă în comparaţia cu sarcina portantă.
Vezi aici tipuri macarale de tip portal din aluminiu.
Diverse articole conexe pentru tehnica de macara şi tehnica de ridicare

Diverse

diverse

Pe lângă macaralele noastre de tip portal din aluminiu, cu produsele noastre din rubrica „Diverse” vă oferim produse de top aferente tehnicii de ridicare.
Diferitele variante ale tripodului din aluminiu, ale multiliftului din aluminiu precum şi traversele
• Traversă pentru stivuitor din aluminiu
• Traversă pentru sarcini din aluminiu
• Traversă portantă din aluminiu cu construcţie H
• Traversă portantă din aluminiu pentru Big-Bag
completează domeniul construcţiei de macarale şi rotunjesc astfel programul nostru variat de produse.
Vezi aici.
Accesorii pentru macarale de tip portal din aluminiu şi diverse

Accesorii

accesorii

Gama variată de accesorii originale extinde şi optimizează
• macaralele de structură uşoară SCHILLING,
• macaralele rotative din aluminiu şi
• tripodurile din aluminiu aferente.
Mai mult, cu ajutorul acestor accesorii se poate îmbunătăţii siguranţa muncii ale acestor macarale mici, de ex. prin banda infinită sau prin troliurile noastre manuale.Deosebit de utilă este şi lada noastră de ambalare şi de transport. În ele componentele individuale ale macaralelor de ridicare, respectiv ale macaralelor rotative cu coloană pot fi depozitate complet şi sistematic, respectiv pot fi transportate comod, deoarece ele ocupă un spaţiu redus.
Vezi aici.

Execuţii speciale ale sistemelor de macara şi ale dispozitivelor de ridicare

Execuţii speciale      executii speciale

Suntem partenerul dumneavoastră de discuţie, dacă aveţi nevoie de o soluţie specială adaptată în domeniul tehnicii de macara şi tehnicii de ridicare. Mulţumită experienţei noastre de mulţi ani avem posibilitatea ca pentru aproape orice problemă să elaborăm şi să producem pentru dumneavoastră o execuţie specială individuală. Indiferent dacă este vorba de macarale, traverse, tripoduri, multilifturi… noi suntem partenerul potrivit pentru proiecte individuale în domeniul „ridicării şi transportului” sarcinilor de orice tip.