Husqvarna DMS 160 A

Husqvarna DMS 160 A

DMS 160 A este un sistem de carotare mic dar puternic, compus din motor electric și stativ. O alegere ideală pentru aplicațiile de carotare ușoare până la diametrul de 120 mm. Potrivit pentru carotare înțiruită și carotări aproape de pereți și margini, în aplicații cum ar fi canalele mici si conducte, precum și prize electrice.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna DMS 240

Husqvarna DMS 240

DMS 240 este sistem de carotare alcatuit din motor electric și stativ. Pentru o mare varietate de aplicații de carotare. Un sistem ideal pentru carotare de nivel mediu în pereți, pardoseli și acoperișuri. Până la diametrul de 250 mm. Coloana este ușor de înclinat, iar suportul din spate oferă stabilitate și încredere pentru carotare în unghi , economisind timpul de instalare. Acest sistem poate fi utilizat pentru ventilație și instalatii sanitare, conducte de evacuare a deșeurilor, bariere și indicatoare rutiere.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna DM 230

Husqvarna DM 230

Mașina electrică manuală pentru carotare cu un design atractiv și ergonomic. Motorul este proiectat cu o prindere pistol oferindu-vă un control mai mare. Carotare manuală de până la 80 mm sau carotare cu stativ de pana la 150 mm. Potrivită pentru aplicații ușoare, cum ar fi ventilație, conducte de apă și prize electrice și cabluri. DM 230 este o alegere excelentă pentru profesioniști, precum și semi-profesioniști.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna DS 150

Husqvarna DS 150

Acesta este stativul nostru de carotare cel mai ușor și versatil. DS 150 este o alegere ideala, atunci când o nevoie un stativ pentru aplicații ușoare, care necesită configurare rapidă, de exemplu carotare de până la diametrul de 150 mm. Placa de bază are o bază de vid integrată care este ușor și rapid de folosit. Este ușor de transportat datorită unui mâner practic ușor și confortabil. Potrivit pentru găuri în pereți, pardoselă și tavan.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna DM 280

Husqvarna DM 280

Motor electric de carotat pentru utilizarea pe stativ. DM 280 este alegerea ideală pentru carotare medie cu diametrul de până la 350 mm. Motorul este foarte ușor de operat și oferă mai multe caracteristici ergonomice care facilitează carotarea. Potrivit pentru evacuare apă, ventilație, carotare în unghi.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna DS 250

Husqvarna DS 250

DS 250 este un stativ de carotare de dimensiuni medii. Acest stativ ușor din aluminiu are o placă de bază combinată, pentru a permite atât ancorare cu vid cât și mecanică. O alegere ideală pentru aplicații de carotare până la diametrul de 250 mm. Potrivit pentru carotare înșiruită și carotare în unghi pentru ventilatie si instalatii sanitare.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna DM 340

Husqvarna DM 340

Un puternic motor electric de carotare, pentru utilizare pe stativ. DM 340 este alegerea perfectă pentru carotare de nivel mediu mediu și greu în cazul în care este necesară productivitate ridicata, în special pentru carotare de diametre mari. Diametrul recomandat de până la 400 mm. Motorul este foarte ușor de operat cu mai multe caracteristici ergonomice care facilitează carotarea. Potrivit pentru evacuare apă, ventilație, carotare înșiruită și carotare în unghi.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna DS 450

Husqvarna DS 450

DS 450 este un stativ de carotare robust de dimensiuni medii. Deși ușor este totuși foarte solid. Placa de bază este extrem de stabilă datorită dimensiunea sale optime. O alegere ideală pentru lucrări medii și grele de carotare în pereți, pardoseli și acoperișuri până la diametrul de 450 mm. Potrivit pentru carotări mai mari pentru ventilație si instalații sanitare.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna DM 650

Husqvarna DM 650

Cel mai puternic și versatil motor de carotare din gama noastră. Pentru carotări cu diametre de până la 600mm. Echipat cu tehnologie de înaltă frecvență PRIME ™. Puterea mare, greutatea scăzută, configurarea user-friendly și designul inteligent face DM 650 alegerea perfectă pentru aplicații grele. Poate fi folosit cu unitatea de putere PP 65 sau PP 220. Potrivit pentru evacuare a apei, instalatii sanitare si conducte de evacuare a deșeurilor.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna DM 406 H

Husqvarna DM 406 H

DM 406 H este puternicul nostru motor hidraulic de carotat. Pentru carotări cu diametrul de până la 650 mm. O alegere excelentă pentru aplicații grele de carotare în cazul în care este nevoie de productivitate ridicată, în special la carotări cu diametre mari. Viteza hidraulică poate fi ajustată în timpul carotării, ceea ce face DM 406 H un motor eficient și foarte ușor de folosit. Potrivit pentru goluri mari și adânci, țevi de evacuare a deșeurilor, într-o varietate de materiale, inclusiv beton armat.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna DS 50 Gyro

Husqvarna DS 50 Gyro

DS 50 Gyro este cel mai mare stativ telescopic al nostru, compatibil cu cele mai multe motoare de carotare. Sistemul este usor de folosit, si rapid de montat și demontat, economisind timp și bani. Este ideal pentru carotare până la diametrul de 350 mm. Cu un singur setup se pot carota numeroase găuri în diferite poziții, carotare in tavan, carotare în unghi și și carotare orizontală. De asemenea, este ideal pentru carotare înșiruită.

Click aici pentru FISA TEHNICA