Husqvarna FS 309

Tăietor foarte ușor și compact pentru tăiat asfalt și beton. Ideal pentru lucrări de tăiere greu accesibile și reparații mici, de până la 122 mm adâncime de tăiere. FS 309 este foarte usor de manevrat si poate fi transportat într-un vehicul mic.

husqvarna FS 309

FISA TEHNICA

Husqvarna FS 400 LV

Al nostru FS 400 LV este un tăietor versatil cu alimentare pe benzină. Mânerul reglabil asigură o poziție de lucru ergonomică. Distribuția perfectă a greutății oferă stabilitate excelentă în timpul tăierii. Ideal pentru mici reparații rutiere în beton sau asfalt, până la 162 mm adâncime de tăiere.

husqvarna FS 400 LV

FISA TEHNICA

Husqvarna FS 8400 D

FS 8400 este cel mai puternic tăietor diesel din gama noastră, dezvoltat pentru cele mai dificile lucrări. Conceput pentru a produce puterea maximă la axul discului pentru o productivitate ridicată în toate aplicațiile. Cu adâncimea de tăiere extinsă de până la 635 mm, este ideal pentru lucrări exigente de tăieri asfalt și beton. Potrivit pentru lucrări mari de pe aeroporturi și autostrăzi, precum și pentru locuri de muncă mai mici, care necesită productivitate ridicată.

husqvarna fs 8400 D

FISA TEHNICA