Husqvarna TS 73 R

TS 73 R este o masă de tăiat cu șină, cu capacitate mare de taiere pentru toate tipurile de plăci, țiglă și clinker. Această masă de tăiere are un sistem durabil de șină de ghidare cu precizie excelentă pentru tăierea placilor mari, de până la 730 mm lungime de taiere. Cu TS 73 T se pot face tăieturi în adâncime și tăieri înclinate 45-90˚ și se pot tăia pe diagonală placi de până la 50×50 cm.

Husqvarna TS 73 R

FISA TEHNICA

Husqvarna TS 100 R

TS 100 R este un tăietor universal eficient cu o capacitate mare de taiere pentru toate tipurile de cărămizi și blocuri de constructii. Aparatul este conceput pentru tăierea bucăți lungi de material până la 1 m, datorită șinei de ghidare extensibile. Cu această masă de tăiere se obține o adâncime maximă de tăiere de 105 mm într-o singură trecere sau de până la 210 mm la tăierea dublă. Se poate tăia cu ușurință atât drept cât și în unghi de până la 45˚ pentru flexibilitate maximă.

husqvarna ts 100 r

FISA TEHNICA

Husqvarna TS 400 F

TS 400 F este un tăietor universal eficient, cu o capacitate mare de taiere pentru toate tipurile de cărămizi și blocuri de constructii. Cu această masă de tăiere se obține o adâncime maximă de tăiere de 125 mm într-o singură trecere sau de până la 250 mm la tăiere dublă. Se poate tăia cu ușurința atât normal cât si în unghi de pana la 45˚ pentru flexibilitate maximă. Cadrul robust monobloc șine transportoare integrate ofera o mare rigiditate și oferă o viață mai lungă a produsului. Aparatul este usor de manevrat de o singura persoana, datorită picioarelor pliabile.

Husqvarna TS 400 F

FISA TEHNICA