Husqvarna WS 220

WS 220 este un sistem usor de tăiere electric cu o tehnologie de înaltă frecvență de ultimă generație PRIME ™. WS 220 are un raport ridicat putere-greutate și este imbatabil în termeni de eficiență pentru locuri de muncă mai mici sau de dimensiuni medii, cu adâncime de tăiere de până la 395 de mm. Acesta poate funcționa fiind conectat la sursa de alimentare atât monofazică, cât și trifazică. Este ușor de transportat și folosit impreuna cu caruciorul inclus.

husqvarna ws 220

FISA TEHNICA

Husqvarna WS 440 HF

Mașina electrică pentru tăiat ziduri WS 440 HF vă oferă posibilități sporite pentru tăiere rapidă și eficientă în beton armat, caramida si alte materiale de constructii, până la 530 mm grosime. Utilizați acest sistem pentru toate tipurile de deschideri și tăiere, inclusiv scara tăiere la imbinare. Designul ergonomic și ușurința transportului va face munca ta rapidă și eficientă. WS 440 HF poate fi combinat cu CS 10, transformând-o într-un sistem perfect de tăiere ciu cablu diamantat.

Husqvarna WS 440 HF

FISA TEHNICA

Husqvarna WS 482 HF

WS 482 HF este o foarte puternică mașină pentru tăiat ziduri din beton armat, caramidă si alte materiale de constructii, până la 730 mm grosime. Motorul electric răcit cu apă are un raport imbatabil putere-greutate. Acest ferăstrău perete poate fi folosit pentru toate tipurile de deschideri și tăiere, inclusiv scară și tăiere la îmbinare. Este usor de asamblat, de folosit și de transportat, făcând munca mai cnfortabilă și mai rapidă. WS 482 HF poate fi combinat cu CS 10, transformând-o într-un sistem perfect de taiere cu cablu diamantat.

husqvarna ws 482 HF
FISA TEHNICA