K 760

zzz

Produsul nostru destinat tăierii cel mai bine vândut de-a lungul timpului. Greutate redusă și fiecare detaliu dezvoltat cu ergonomie. Oferă un raport remarcabil putere-greutate, pornire sigură și vibrații extrem de scăzute (sub 2,5 m/s2 ) cu mai puțin efort și timp de lucru optimizat.

Click aici pentru FISA TEHNICA

K 970

k790

Robust, fiabil , ușor și puternic – K 970 este gata de tăiat atunci când sunteți pregătit. Cea mai bună alegere când aveți nevoie de un tăietor versatil care să performeze în cele mai grele condiții, să reziste variațiilor climatice și de combustibil. Potrivit pentru lucrări de drumuri atunci când este utilizat alături de căruciorul corespunzător model KV 970. Căruciorul vă ajută, de asemenea, să vă concentrați pe deplin muncii de tăiere.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna K1260

k-1260
Anumite sarcini necesită putere excepțională. Produsul K 1260 este cu adevărat impresionant, cu o putere de 5,8 kW, transformă cea mai grea provocare de tăiere într- o operațiune rapidă și eficientă. Este recomandat pentru lucrări de drumuri atunci când este utilizat alături de căruciorul corespunzător model KV 970 . Căruciorul vă ajută, de asemenea, să vă concentrați pe deplin muncii de tăiere.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna K 3000 WET

k-3000-wet

Tăiere umedă și uscată într-un singur dispozitiv! Dispozitiv electric umed care minimizează cantitatea de apă și mizerie. Cu ajutorul unității opționale Vac, il puteți transforma cu usurință intr-un instrument de tăiere uscat care generează minimum de praf. Spre deosebire de alte dispozitive de tăiere electrice, lama se rotește înainte, facilitând tăierea în material cu minimum de efort din partea utilizatorului.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna K 1260 RAIL

k-1260-rail

Operațiunea de tăiere a unei căi ferate solicită putere, precizie și viteză. Produsul K 1260 Rail este cel mai puternic tăietor de pe piață, personalizat pentru căi ferate, linii de tramvai si sisteme de metrou. Asigură un proces de tăiere rapid și precis, accesoriul se montează ușor pe calea ferată iar suporturile duble de fixare garantează că puteți tăia din orice direcție.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna K 970 Rescue

k-970-rescue
Cel mai puternic produs al nostru pentru descarcerare – K 970 Rescue este special creat pentru lucrări de descarcerare și degajare. Apărătoarea cromată a discului este proiectată pentru a fi vizibilă în fum și apă pulverizată , iar sistemul de aprindere digitală conferă o pornire sigură și rapidă în orice situație de urgență. Este utilizat cu încredere de către serviciile de pompieri din întreaga lume.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna K 970 Ring

k-970-ring

Când aveți nevoie să realizați rapid tăieturi adânci, produsul nostru K 970 Ring este soluția. Acesta are o adâncime de tăiere excepțională de 270 mm, de două ori aportul unui produs tradițional. Are o capacitate mare de tăiere, poate realiza tăieri adânci dintr-o parte și este cea mai rapidă metodă din categoria mașinilor de tăiat mici și mijlocii, deoarece nu se pierde timp pentru instalarea șinelor.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna K 760 CUT-N-BREAK

k-760-cut-n-break
Metoda noastră Cut-n-Break este alegerea naturală atunci când aveți nevoie s[ tăiați adânc, beneficiind de costuri de întreținere reduse. Modelul K 760 Cut-n-Break vă permite o adâncime de tăiere de până la 400 mm dintr-o singură parte. Cele două lame de mare viteză cuprind între ele o porțiune ce poate fi indepărtată ulterior cu ușurință, cu ajutorul uneltei de spargere complementară. Astfel, puteți crea calea de acces prin material într-un mod simplu, beneficiind de costuri scăzute de întreținere și cu consumabilele diamantate. Produsul se livrează în pachet cu discuri duble și unealtă de rupere.

Click aici pentru FISA TEHNICA

Husqvarna K 3000 CUT-N-BREAK

k-3000-cut-n-break

Metoda noastră Cut-n-Break este alegerea naturală atunci când aveți nevoie sa tăiați adânc, beneficiind de costuri avantajoase pentru unelte si întreținere. Produsul nostru K 3000 Cut-N-Break vă permite o adancime de tăiere de până la 400 mm dintr-o singură parte. Potrivit pentru tăiere la cloțuri, aproape de pereți si pardoseli, precum și pentru ajustări minore ale deschiderii ferestrelor, atunci când doriți să nu atingeți colțurile.

Click aici pentru FISA TEHNICA