PREZENTARE GENERALA:
Husqvarna Construction Products, parte din Husqvarna AB, este un lider mondial în industria de construcții și de piatră. Gama noastră extinsă de produse de construcție include mașini, unelte diamantate si toate accesoriile de care ai nevoie pentru tăiere și carotare, precum și pentru finisarea pardoselilor.

Detalii pe scurt.

Sediul mondial: Jonsered, Sweden.
Industria pietrei: Ath, Belgium.
Biroul regional pentru America de Nord: Olathe, Kansas, USA.
R&D unelte diamantate: Ath, Belgium.
R&D echipamente și mașini: Jonsered, Sweden
Numărul de angajați: 2,000.
Producția: în 9 fabrici la nivel mondial.
Vânzări: in peste 70 de țări.

Din poziţia de lider mondial în domeniul tăierii de beton și echipamentelor pentru foraj, Husqvarna Construction Products susține utilizatorii profesioniști din întreaga lume cu produse eficiente și fiabile.

Obiectivul nostru este acela de a vă oferi utilajele, uneltele diamantate si serviciile de care aveţi nevoie pentru a vă finaliza operaţiunea la nivel maxim. Profesioniștii măreţi reprezintă cea mai mare răsplată a noastră.

Avem cea mai extinsă, inovatoare și puternică gama de mașini și unelte pentru industria de construcții și de piatră. Prin companiile noastre de vânzări și comercianții cu amănuntul poti fi sigur ca vei primi produse, servicii și suport care vi se potrivesc.

Pentru a rămâne în frunte, investim mai multe resurse decât oricând în dezvoltarea de produse. Ambiția noastră este de a continua dezvoltarea de soluții inteligente, de ultimă oră, care combină performanța profesională ridicată, ceea ce face munca mai ușoară, mai productivă și plină de satisfacții pentru utilizatorii noștri.

Toata dezvoltarea de succes a produselor trebuie să fie concentrată pe utilizator. De aceea am lucrat întotdeauna în strânsă colaborare cu utilizatorii profesioniști, în toate proiectele de dezvoltare. Nevoile și preferințele clienților noștri ne inspira pentru a crea noi solutii pentru o activitate chiar mai eficientă si productivă. Iată câteva exemple recente ale gândirii noastre inovatoare din ultimii ani.